Lee Elektro: elektricien met focus op residentieel, retail en horeca

Uw partner voor algemene elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een professionele elektricien? Lee Elektro in Dendermonde is gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken voor zowel particuliere doeleinden als voor retail- of horecatoepassingen. Onze sterkte? Een doorgedreven vakkennis en permanente bijscholing waardoor wij onze klanten steeds de meest optimale oplossing kunnen aanbieden binnen hun budget.

Kwalitatieve elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie

Elke elektricien bij Lee Elektro is een specialist in zijn vakgebied. Bezeten door de nieuwste technologieën op vlak van elektrische installaties en vastbesloten om steeds de hoogste kwaliteit af te leveren, zowel bij nieuwbouw als renovatiewerken. Die kwaliteit wordt overigens mee bewaakt door Lee-Roy Bruggeman, die als zaakvoerder mee op de werf staat en uw rechtstreeks aanspreekpunt is.

Energiezuinige en duurzame elektriciteitsinstallaties

Als elektricien weten we hoe waardevol en belangrijk een goede elektriciteitsinstallatie is. Maar we denken ook graag met u mee om u een energiezuinige installatie te kunnen aanbieden. Dankzij de permanente evoluties op vlak van domotica en hernieuwbare energie zijn we dan ook in staat de meest duurzame installaties te leveren.

Erkend en uitgerust voor de meest veeleisende opdrachten

Lee Elektro is ook erkend als aannemer voor overheidswerken. Kortom, onze elektriciens zijn van alle markten thuis. Lee Elektro uit Dendermonde is uw partner bij uitstek zodra u een vakkundig elektricien nodig heeft, ongeacht de grootte van het project. Wij garanderen steeds dezelfde hoogstaande afwerking en bieden – naast waardevol advies – ook een uitstekende service na verkoop.

Bent u op zoek naar een elektricien die met u meedenkt en ook buitengewone projecten aankan? Neem dan contact op met Lee Elektro uit Dendermonde. Of ontdek alvast onze diensten.

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236