Een feilloze uitvoering van al uw elektriciteitswerken in Dendermonde

Welke elektriciteitswerken in Dendermonde voeren we uit?

Bent u woonachtig in Dendermonde of omgeving en zoekt u iemand voor de uitvoering van uw elektriciteitswerken? Dan bent u bij Lee Elektro aan het goede adres! Ons team bestaat uit uiterst professionele en vakkundige elektriciens die uw comfort en veiligheid op de eerste plaats zetten. Bovendien zijn we helemaal niet duur en kan u bij ons genieten van een geheel vrijblijvende, transparante prijsofferte alvorens we van start gaan met uw elektriciteitswerken in Dendermonde.

U kan bij ons terecht voor diverse werken. Hebt u bijvoorbeeld te kampen met stroompannes, verlichtingsproblemen of onveilige zekeringen? Dan zorgen wij ervoor dat u zich hier voortaan geen zorgen meer hoeft te maken. Maar u kan ook op onze hulp rekenen voor tal van andere diensten, zoals:

  • De installatie van stopcontacten en schakelaars
  • De plaatsing van verlichting en de uitvoering van relighting
  • De montage van domotica
  • De plaatsing van databekabeling
  • De installatie van een nieuwe leidingen of de vervanging van oude
  • Nog veel meer

Perfect eindresultaat voor al uw elektriciteitswerken in Dendermonde

Hebt u twee linkerhanden of hebt u geen kennis betreffende elektriciteit? Dan is het een goed idee om uw werken toe te vertrouwen aan uw elektricien in Dendermonde! Ons team staat u met het grootste plezier bij met raad en daad en luistert naar uw noden en behoeften. Een energiebesparend netwerk? Elektriciteit waarbij gebruiksgemak prioriteit is? Eender wat u wilt, wij zorgen ervoor.

Zowel voor renovaties en nieuwbouwprojecten gaan we zo snel mogelijk op zoek naar de meest klantvriendelijke en kwalitatieve oplossing. Waar u zich aan kan verwachten? Een blijvend resultaat, zonder dat u zich nog zorgen hoeft te maken.

Contacteer Lee Elektro vandaag nog voor uw elektriciteitswerken in Dendermonde

Durft u zich zelf niet te wagen aan uw nodige elektriciteitswerken in Dendermonde? Groot gelijk hebt u, want u kan ze maar beter overlaten aan een echte vakman, indien u later niet te maken wilt krijgen met onaangename verrassingen.

Hebt u dus problemen met uw elektriciteit? Of vraagt uw elektriciteit bij u thuis of op kantoor om een dringende interventie? Contacteer dan als de bliksem Lee Elektro voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres info@lee-elektro.be. Lee Elektro zorgt voor een snelle dienstverlening!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236