Verlichting

Lee Elektro: uw specialist voor al uw algemene elektriciteitswerken Ook voor uw verlichting kan u bij ons terecht. We zorgen voor advies en een professionele plaatsing.

Het belang van een goede verlichting

Het belang van verlichting wordt helaas veel te vaak onderschat. Verlichting heeft een groot effect op ons humeur, op onze gezondheid en op onze concentratie. Lee Elektro zorgt voor een aangepaste verlichting om het even waar. We scheppen de juiste uitstraling in uw omgeving, door gebruik te maken van zowel algemene, functionele als decoratieve verlichting.

Bovendien houden we ook rekening met alle mogelijke elementen in een bepaalde ruimte: uw interieur wordt door ons volgens de regels van de kunst belicht en indien gewenst, zorgen we ook voor dimmers of de mogelijkheid om uw verlichting te programmeren.

Een jarenlange ervaring in het kiezen van de juiste verlichting

Lee Elektro heeft doorheen de jaren een ruime ervaring opgedaan en beschikt over de nodige portie expertise om de juiste verlichting aan te kunnen bieden. Wij houden hierbij rekening met uw comfort, uw budget, het interieur, het verbruik en uw specifieke wensen.

Bovendien kan u op ons rekenen voor verlichting voor zowel binnen als buiten. Van klassieke tot moderne verlichting, van innovatieve ledverlichting tot lampen van hoogwaardige en gerenommeerde merken: Lee Elektro staat synoniem voor elektriciens die garant staan voor deskundig advies en een professionele plaatsing.

Lee Elektro – Uw partner in verlichting

Laat uw verlichting over aan een echte expert, die zowel thuis is in het opstellen van een lichtplan als in de installatie van de meest geschikte bronnen en lampen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer toelichting of voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres [email protected]. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Tot binnenkort!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236