Algemene elektriciteitswerken

Lee Elektro: uw specialist voor al uw algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken in stroomversnelling

Lee Elektro staat ter beschikking voor alle soorten elektriciteitswerken in om het even welk pand. Nieuwbouw? Renovatie? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd kan genieten van een optimaal werkende elektrische installatie.

Bovendien kan u ook op ons rekenen voor elektriciteitswerken in andere gebouwen, zoals handelsruimten en industriële panden. Wij voeren zowel grote als kleine elektriciteitswerken uit, telkens met een feilloos eindresultaat. Wij staan immers voor een nuchtere kijk op de zaak en beloven u de snelste en goedkoopste oplossing, zonder in te boeten op kwaliteit!

Een uitgebreid dienstenpakket, zowel voor particulieren als bedrijven

Ons team is thuis in alles wat met elektriciteit te maken heeft. Onze medewerkers en meewerkend patron pakken elke opdracht met eenzelfde gedrevenheid aan. Denk hierbij aan de installatie van zekeringskasten, de plaatsing van elektrische boilers, de bevestiging van verlichtingselementen, de montage van video- en parlofonie…

Maar ook voor grotere opdrachten en dringende herstellingen kan u bij Lee Elektro terecht. Ongeacht de opdracht, wij maken uw elektriciteitsnetwerk opnieuw tiptop in orde!

Lee Elektro – Algemene elektriciteitswerken met tal van mogelijkheden

Met Lee Elektro zit u goed voor betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid onder één dak. Met oog op deze drie sleutelwoorden, bieden we u een groot aanbod van mogelijkheden, zodat u ongetwijfeld wordt voorzien van de meest aantrekkelijke en efficiënte oplossing.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer toelichting of voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres info@lee-elektro.be. Lee Elektro doet haar uiterste best om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236