Laat u bijstaan door Lee Elektro bij al uw elektriciteitswerken in Aalst

Voor welke elektriciteitswerken in Aalst kan u op ons rekenen?

Eigenlijk zou de titel horen te zijn: waarvoor kan u niet rekenen op uw elektricien in Aalst? Want het antwoord is eenvoudigweg: haast voor alle elektriciteitswerken. Het aanleggen of verleggen van elektriciteit, de installatie van domotica, de verhelping van kortsluitingen en schade ten gevolge van wateroverlast en stormen, de plaatsing van databekabeling, de montage van verlichting, schakelaars en stopcontacten en nog veel meer.

Alvorens uw elektriciteitswerken in Aalst uit te voeren, komen we graag ter plaatse om uw wensen en noden uitvoerig te noteren. Op basis hiervan maken we een heldere prijsofferte op, waarbij u met al uw vragen en opmerkingen terecht kan bij slechts één aanspreekpunt, namelijk onze meewerkende zaakvoerder. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan plannen we zo snel mogelijk uw werken in!

Elektriciteitswerken in Aalst? Geniet van onze talloze troeven

Of het nu een grote afspraak of een kleine reparatie betreft: bij Lee Electro maakt elke medewerker een erezaak van zijn stiptheid ter plaatse. Vruchteloos wachten op de afgesproken dag tot de hulp komt aankloppen is bij ons not done, in tegendeel. Wij streven continu naar een snelle dienstverlening! En het resultaat? Dat is perfect, want we gaan snel te werk zonder in te boeten op kwaliteit.

Bovendien is Lee Electro ook een erkend en geregistreerd aannemer, waardoor u zeker bent van een goede afloop van al uw elektriciteitswerken in Aalst. En alsof dit alles nog niet genoeg is, geniet u bij ons nog van diverse andere voordelen, waaronder:

  • Een elektricien voor iedere klus
  • Een vrijblijvende offerte op maat
  • Aantrekkelijke prijzen binnen uw budget

Lee Elektro – Uw garantie op kwalitatieve elektriciteitswerken in Aalst

Lee Elektro is dé referentie op het gebied van elektriciteitswerken in Aalst en omgeving. Bent u niet thuis in elektriciteit? Aarzel dan niet en vertrouw uw leidingen en installaties toe aan ons vakkundig team. Wij zoeken voor iedere situatie de meest aantrekkelijke oplossing, zowel op gebied van kwaliteit als van klantvriendelijkheid.

Zoekt u dus nog een elektricien voor de uitvoering van uw elektriciteitswerken in Aalst? Zoek dan niet langer en neem Lee Elektro onder de armen voor een feilloos resultaat. Contacteer ons snel voor verdere toelichting of voor een vrijblijvende offerte! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres info@lee-elektro.be. We helpen u zo snel mogelijk verder!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236