Databekabeling – Het begin van uw communicatienetwerk

Wat is databekabeling?

Databekabeling is een universeel bekabelingssysteem in om het even welk gebouw, een gestructureerd en stervormig aangelegd netwerk bestaande uit één of verschillende verdeelpunten op diverse locaties in het betreffende pand. Deze verdeelpunten zijn telkens verbonden met een zogenaamde backbone uit glasvezel of koper. Zo laat databekabeling toe om op eenvoudige wijze verbinding te maken tussen uw netwerkapparatuur of telefooncentrale enerzijds en uzelf als gebruiker anderzijds.

De vele troeven van databekabeling

Databekabeling hoeft niet per se helemaal nieuw worden aangelegd, want er kan worden gebruik gemaakt van uw bestaande elektriciteitsdraden, uiteraard indien deze in goede staat zijn. Maar er zijn nog tal van andere voordelen die databekabeling voor u in petto heeft:

  • Betrouwbaar
  • Veilig
  • Snel
  • Aantrekkelijk in prijs
  • Overal toepasbaar

In geval van breekwerken, stijgt het prijskaartje. Lee Elektro maakt graag voor u ter plaatse een prijsofferte op, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lee Elektro – Databekabeling volgens de huidige normeringen

Ons team staat met het grootste plezier in voor zowel de installatie als de renovatie van gestructureerde netwerken en bekabelingen. We gaan steeds te werk met de grootste zorg en aandacht en zorgen voor een databekabeling die beantwoordt aan de meest strenge wetgevingen, zowel wat betreft glasvezelverbindingen als deze uit koper.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres [email protected]. Tot snel voor een persoonlijke ontmoeting!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236