Over Lee Elektro

Lee Elektro: uw specialist voor al uw algemene elektriciteitswerken Lee Elektro: uw specialist voor al uw algemene elektriciteitswerken

Erkend aannemer voor al uw elektriciteitswerken

In 2010 bracht Lee Elektro iets nieuws op de elektriciteitsmarkt: een combinatie van goed werk én een eerlijke prijs. Als meewerkend zaakvoerder kent Lee-Roy Bruggeman als geen ander de knepen van het vak en het is precies deze finesse die hij doorgeeft aan zijn medewerkers.

Lee Elektro is gespecialiseerd in verschillende projecten. Zo kan u ons niet alleen inschakelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, maar ook voor elektriciteitswerken in grotere residentiële projecten, in retail en in horeca. Neem gerust een kijkje bij onze referenties om onze projecten te ontdekken!

Een brede waaier aan diensten, uitgevoerd door vakmannen

Ons bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een heuse meerwaarde in de bouwsector. Ons team beschikt immers over alle nodige certificaten en erkenningen (oa de erkenning als aannemer voor overheidswerken). Op deze manier bent u zeker van de nodige expertise en know-how voor uw elektriciteitswerken.

Lee Elektro beschikt bovendien over alle vereiste materialen en producten. Al uw elektriciteitswerken worden zo uitgevoerd volgens alle noden en eisen van de bouwsector. Tot slot ziet Lee Elektro er ook op toe dat al uw werken worden gedaan volgens de zogenaamde AREI-norm of het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties.

Lee Elektro – Uw partner in elektriciteitswerken

Kiest u voor Lee Elektro, dan kiest u voor kwaliteit aan betaalbare prijzen in een klantvriendelijk kader. Onze voordelen:

  • Gediplomeerde installateurs
  • Continue opvolging van de werken
  • Snelle dienstverlening

Bekijk alvast onze diensten.

Of contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres [email protected]. Tot snel voor een persoonlijke ontmoeting!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236