Elektricien Ninove

De beste prijs-kwaliteitsgarantie voor al uw elektriciteitswerken!

Elektriciteitswerken in huis of op kantoor zijn van groot belang. Ze moeten immers volgens de regeltjes van de kunst worden uitgevoerd, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan in de toekomst. Bovendien moeten ze ook beantwoorden aan de nodige veiligheidsnormen en wetgevingen, wat dan weer de nodige expertise en knowhow vereist. Bij uw elektricien in Ninove bent u aan het goede adres voor beide!

Bent u dus niet thuis in elektriciteit en alles wat hiermee te maken heeft? Dan is het een echte aanrader om u te laten bijstaan door uw elektricien in Ninove! Lee Elektro staat u graag bij met het nodige advies op maat, komt snel ter plaatse bij dringende interventies en luistert naar uw noden.

Elektricien in Ninove met een ruime dienstverlening

Lee Elektro is een gepassioneerd, dynamisch bedrijf dat er steeds naar streeft om de beste prijs-kwaliteitsgarantie aan te bieden! Dat is dan ook precies de reden waarom wij u de mogelijkheid geven om ons uw bestaande offerte te bezorgen, zodat wij onze prijs extra kunnen verscherpen.

Ons team is bovendien thuis in tal van services, waaronder:

 • Plaatsen van een nieuwe installatie in nieuwbouw
 • Totaalrenovatie van een bestaande installatie
 • Aansluiting van domotica op nieuw of bestaand systeem
 • Herstellingen en regelmatig onderhoud
 • Verlichting, relighting en lichtplan
 • Parlofonie en videofonie
 • Plaatsen en vervangen van zekeringskasten
 • Nog veel meer

Lee Elektro – dé elektricien in Ninove bij uitstek

Buiten voor onze grote waaier van diensten en services staat Lee Elektro ook gekend voor zijn meedenkend vermogen met zijn klanten. We gaan immers steeds voor de beste elektriciteitsoplossingen, zowel wat betreft nieuwbouw- als renovatieprojecten, zowel voor particulieren als bedrijven. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit nummer één!

Had u dus meer informatie gewenst over alle mogelijkheden en voordelen die Lee Elektro u te bieden heeft? Of had u graag meer toelichting over onze prijzen, werking of beschikbaarheid? Geen probleem. U kan Lee Elektro steeds contacteren voor verdere uitleg of voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project! U kan ons hiervoor altijd bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres [email protected]. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
 • Een eerlijke prijs
 • Een snelle service
 • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236