Lee Elektro – Uw elektricien in Aalst voor alle elektriciteitswerken

Elektricien voor zowel algemene als gespecialiseerde werken

Voor al uw algemene elektriciteitsnetwerken kan u bij Lee Elektro terecht. Ons team kan werkelijk eender welke opdracht aan, of het nu gaat om de plaatsing van een zekeringskast of de vervanging van een leiding. Om de plaatsing van een stopcontact of de vervanging van een volledig netwerk van leidingen. Maar dat is nog lang niet alles, want bij ons zit u ook goed voor gespecialiseerde werken:

  • Tuinverlichting
  • Video- en parlofonie
  • Domotica
  • Databekabeling
  • Relighting
  • Nog veel meer

Bovendien gaan we uitsluitend te werk met kwalitatief, hoogstaand materiaal, beschikken we over een eigen wagenpark en bieden we steeds een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan binnen ieder budget. Ideaal voor om het even welke elektriciteitswerken!

Een dringende interventie? Uw elektricien in Aalst helpt u uit de nood

Lee Elektro is bovendien niet alleen beschikbaar voor de standaard elektriciteitswerken, maar ook voor herstellingen en onderhoudsbeurten. Zit u bijvoorbeeld op een avond in nood na afloop van een storm? Hebt u te maken met een stroomonderbreking, maar krijgt u deze niet opgelost? Of is er een zekering doorgebrand en hebt u dringend nood aan de hulp van een professional? Geen probleem. Lee Elektro doet haar uiterste best om zo snel mogelijk bij u te zijn om alle problemen van de baan te helpen.

En ook voor een regelmatige onderhoudsbeurt of controle kan u bij ons terecht. Akkoord, deze zijn niet verplicht bij wet, maar een controle van tijd tot tijd is heus geen overbodige luxe, wilt u het hele jaar door zeker zijn van een optimaal werkend elektriciteitsnetwerk. Wij controleren en keuren met plezier uw hele installatie en al uw leidingen, inclusief het nodige advies achteraf en – indien gewenst – de uitvoering ervan.

Lee Elektro – Voor zowel particulieren als bedrijven, voor grote en kleine projecten

Bij Lee Elektro zit u goed indien u op zoek bent naar kwalitatieve elektriciteitswerken in een klantvriendelijk kader. Met een meewerkende zaakvoerder bent u zeker van slechts één aanspreekpunt, ideaal voor al uw vragen en opmerkingen betreffende uw elektriciteit. Dit in combinatie met onze snelle dienstverlening, aantrekkelijke prijzen en grote portie expertise en ervaring zit u goed voor een goede afloop van al uw werken, ongeacht of u particulier of bedrijfsverantwoordelijke bent.

Ondervindt u problemen met uw elektriciteit? Of krijgt u te maken met een stroompanne of bent u op zoek naar een partner voor de aanleg voor een volledig elektriciteitsnetwerk? Contacteer dan snel Lee Elektro voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat van uw project! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres info@lee-elektro.be. Alvast tot binnenkort!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236