Dé elektricien in Gent voor zowel nieuwe als oude installaties

Een onverwachts probleem? Uw elektricien in Gent snelt u te hulp

Stel: er steekt een storm op en doorheen de storm krijgt u te maken met een stroomstoring. Of u merkt achteraf dat uw zekeringskast werd beschadigd. Of misschien wel enkele elektriciteitsleidingen. Eender welk probleem u ondervindt met uw netwerk, het moet zo snel mogelijk van de baan worden geholpen, zodat u spoedig weer met uw dagelijkse leven verder kan.

Vele van onze collega-elektriciens hebben niet onmiddellijk de tijd om u verder te helpen of vragen buitensporige prijzen voor een dringende interventie. Wel, uw elektricien in Gent komt graag bij u ter plaatse wanneer de nood het hoogst is. Wij zorgen steeds voor een snelle oplossing op maat met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding

Waarvoor kan u precies rekenen u op uw elektricien in Gent?

Lee Elektro is thuis in werkelijk alles dat met elektriciteit te maken heeft. Hebt bijvoorbeeld net een bestaande woning gekocht, maar kan het huidige elektriciteitsnetwerk wel een update gebruiken? Of staat u aan het begin van een heus nieuwbouwproject en zoekt u een elektricien in Gent die de plaatsing van al uw elektriciteitsleidingen voor zijn rekening neemt? Geen probleem, want Lee Elektro is beschikbaar voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten!

En bovendien kan u zowel als particulier als bedrijf bij ons terecht, want of het nu gaat om een gesprongen zekering in huis die moet worden gerepareerd of om een stroompanne in uw kantoorruimte die moet worden opgelost: Lee Elektro beschikt over een team van medewerkers die geen uitdaging uit de weg gaan. Ons dienstenpakket is daarom enorm uitgebreid en omvat onder andere ook de volgende specialisaties:

  • Video- en parlofonie
  • Domotica
  • Verlichting
  • Relighting
  • Databekabeling

Zoekt u een elektricien in Gent? Lee Elektro is de perfecte partner!

Elektriciteitswerken zijn hachelijke werken. Ze vergen de nodige expertise en oog voor detail, om nog maar te zwijgen van de juiste materialen en producten. En uiteraard ook tijd en energie. Hebt u geen van deze vereisten? Dan is de hulp van een professional een echte aanrader. Schakel daarom Lee Elektro in en laat u begeleiden door een betrouwbare en bekwame elektricien in Gent!

Zoekt u dus nog iemand voor de uitvoering van uw elektriciteitswerken in  Contacteer ons dan snel voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte! U kan ons hiervoor steeds bereiken via het telefoonnummer +32 (0) 498 521 900 of via het e-mailadres [email protected]. Tot snel voor een persoonlijke ontmoeting!

Waarom Lee Elektro?

Lee Elektro
  • Een eerlijke prijs
  • Een snelle service
  • Kwaliteit in klantvriendelijk kader

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236