-->

Bespaar met LED verlichting!

01 augustus 2015 om 12:12
Bespaar met LED verlichting!

Energie besparen met verlichting? Dat kan perfect! LED verlichting biedt je de ideale combinatie tussen lichtintensiteit, sfeer en een lange levensduur. Maar vooral, LED verlichting is erg energiezuinig. Je bespaart dus gevoelig op je energiefactuur.

Een substantiële kostenbesparing

Waarom bespaar je met LED verlichting? Zo’n LED lamp is toch duurder in aankoop? Hoewel een LED lamp in aankoop iets duurder is dan een andere lamp, bespaar je toch met LED verlichting. Het verbruik van een LED lamp ligt namelijk veel lager dan bij een gewone lamp. Ter vergelijking: een LED lamp van 2W geeft je evenveel licht als een gloeilamp van 25W. Eén enkele LED lamp is dus 12,5 keer zuiniger dan een gloeilamp met een vergelijkbare lichtintensiteit. Vermenigvuldig dat met de hoeveelheid lampen die je in huis hebt en je begrijpt dat het om eenenorme besparing gaat.

Een veel langere levensduur

Naast het feit dat LED verlichting minder verbruikt, gaat een LED lamp ook veel langer mee dan andere verlichting. Zo is een gloeilamp gemiddeld amper goed voor 1.000 branduren. Hallogeenlampen doen het al een pak beter met 3.000 branduren. Maar geen van beide komen nog maar in de buurt van LED lampen waarbij 40.000 tot 60.000 branduren de norm zijn.
De kleine meerprijs van bij je aankoop is dus echt goed besteed en is dankzij de energiezuinigheid en de levensduur erg snel terug verdiend.

Echte sfeerscheppers

LED verlichting mag dan uitzonderlijk zuinig zijn, je hoeft niets aan sfeer in te boeten, integendeel. Je kan LED verlichting erg gericht gebruiken, waardoor je goed de controle behoudt over wat je wel en niet wil verlichten. Bovendien is LED verlichting beschikbaar in erg veel kleuren. En omdat LED verlichting ook in heel compacte strips bestaat, kan je ook moeilijk bereikbare plaatsen prima verlichten. Kortom, LED verlichting staat je toe om op een budgetvriendelijke manier je eigen sfeer te creëren terwijl je aan het milieu én je portemonnee denkt.

Wil je graag weten wat je in jouw woning of bedrijf kan besparen door voor een andere verlichting te kiezen zonder aan sfeer en comfort in te boeten? Contacteer Lee Elektro voor een Light Audit bij je thuis of op kantoor. Je realiseert er gegarandeerd een substantiële besparing mee.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236