-->

Welke domotica toepassingen zijn mogelijk met de Niko Home Control?

01 juni 2015 om 10:11
Welke domotica toepassingen zijn mogelijk met de Niko Home Control?

Niko Home Control is vernieuwend, betaalbaar én gebruiksvriendelijk. Het is de manier om dankzij je elektriciteitsinstallatie energie te besparen, je veiligheid te verhogen en comfortabeler te wonen. En dat binnen je budget! Hoe dat in zijn werk gaat?

Ontwikkeld met de gebruiker in gedachten

Niko Home Control is uitermate gebruiksvriendelijk. Het is namelijk ontwikkeld om het ultieme gebruiksgemak te creëren. Dat gebeurt enerzijds door de erg eenvoudige bediening, anderzijds door de ingebouwde intelligentie. Een klassiek domotica systeem beheert je elektrische toestellen en stuurt die aan. Je kan er met andere woorden je rolluiken mee programmeren als je op reis gaat of centraal je verlichting aansturen. Niko Home Control verlegt de grens en laat je ook actief energie besparen.

Permanent inzicht in je verbruik

Dankzij het ecodisplay geeft Niko Home Control je waardevolle inzichten in je energieverbruik. En omdat het gebruiksgemak moet primeren, is er ook een ecotoets. Zo schakel je met ééén druk op de knop verlichting en stopcontacten uit en zet je verwarming en ventilatie lager. Dat is wat ze bij Nikon makkelijk actief besparen noemen.

Praktische en vooraf gedefinieerde functionaliteiten

Daarnaast maakt Niko Home Control je het leven makkelijker met slimme, vooraf gedefinieerde functionaliteiten zoals zoneverwarming en aanwezigheidssimulatie. Dankzij zoneverwarming spring je intelligenter en energievriendelijker om met je verwarming zonder aan comfort in te boeten. De aanwezigheidssimulatie is dan weer handig als inbraakbeveiliging. Kortom, de domotica toepassingen van Niko Home Control zijn op het lijf geschreven van iedereen die comfort, gebruiksgemak, veiligheid én energiebesparing wil combineren.

Remote control: de kers op de taart

Omdat Niko Home Control met je meedenkt, weten ze dat je dag niet altijd loopt zoals je die vooraf had gepland. Gebruiksvriendelijk betekent dus ook flexibel én vanop afstand te bedienen. Dat kan, met de remote control functie. Een druk op de knop van je smartphone of tablet en je bedient je elektrische installatie, ongeacht het tijdstip of de plaats waar je je bevindt.

Niko Home Control leeft dus als het ware met je mee. Het is de ultieme gebruiksvriendelijke elektriciteitsinstallatie die je bovendien actief energie helpt besparen. Omdat Lee Elektro gelooft in duurzame gebruiksvriendelijke oplossingen voor elektriciteitsinstallaties, hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in de installatie van Niko Home Control. Als gediplomeerd installateur informeren we je graag vakkundig over de mogelijkheden van Niko Home Control voor jouw budget.
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236