-->

Elektriciteit plaatsen: werkwijze, prijs en keuring

05 mei 2020 om 13:25
Elektriciteit plaatsen: werkwijze, prijs en keuring

Elektriciteit plaatsen is een delicate klus. Alles moet correct gebeuren zodat alles decennia lang goed blijft functioneren. Bij Lee Elektro geloven we dat dit alles mogelijk is aan een redelijke prijs zonder verlies aan kwaliteit. Wij verzorgen de plaatsing van jouw elektriciteit en bovendien nemen wij ook de verplichte keuring voor onze rekening.

Werkwijze elektriciteit plaatsen Lee elektro

Bij he plaatsen van jouw elektriciteit komt meer kijken dan je op het eerste zicht zou denken. Nog te vaak zien we elektrische installaties met veel voorkomende gebreken. In de eerste plaats is het van belang om goed na te denken over het elektriciteitsplan. Dit heeft gevolgen voor jouw latere energiefactuur en jouw comfort.

Lee Elektro werkt volgens de AREI-norm. Dit is het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties. Daarnaast zijn wij een door de overheid erkende aannemer op het vlak van elektriciteitswerken. Je mag dus gerust zijn dat wij voor alle projecten de correcte werkwijze hanteren.

Verder luisteren wij zeer aandachtig naar jouw wensen om jouw project tot een goed einde te brengen. De zaakvoerder werkt mee aan de projecten en volgt de vooruitgang op. Wanneer je kiest voor Lee elektro mag je rekenen op een snelle kwalitatieve service.

Keuring elektriciteitsinstallatie

Een keuring is van belang voor de veiligheid van het elektriciteitsnetwerk. Een elektriciteitskeuring moet dan ook uitgevoerd worden door een erkende keuringsfirma zoals Lee elektro. Wie geen keuring laat uitvoeren neemt een enorm risico op vlak van schade. Oude zekeringskasten hebben bijvoorbeeld al vaker kortsluitingen veroorzaakt. In het geval van een niet gekeurde installatie zal eventuele schade niet gedekt worden door jouw verzekeraar.

De keuring is verplicht bij elke nieuwe aansluiting , wijzigingen, verzwaringen of uitbreidingen van de elektrische installatie. Daarnaast is een keuring ook nodig bij de verkoop van een oudere woning. Wist je dat elke installatie om de 25 jaar moet gekeurd worden? Jouw keuringsattest is dus 25 jaar geldig tenzij je wijzigingen aanbrengt.

Installatie en keuring elektriciteit aan de beste prijs

Lee elektro belooft sinds de oprichting in 2010 vakmanschap aan een eerlijke prijs. Lee elektro doet niet mee aan woekerprijzen. Deze visie heeft ons al heel wat mooie projecten opgeleverd. Het geld dat onze klanten besparen, investeren klanten dan bijvoorbeeld in domotica. Op die manier creëren wij een win win situatie.

Lee elektro is jouw garantie dat een keuring correct wordt uitgevoerd zonder overdreven hoge kosten. Nood aan een betaalbare partner om jouw elektriciteit te plaatsen en/of te keuren? Neem dan zeker met ons contact op of bel ons op het nummer 0498 52 19 00.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236