-->

Upgraden Niko Home Control

18 maart 2020 om 11:35
Upgraden Niko Home Control

Kan ik mijn bestaande Niko Home Control installatie upgraden?

Je denkt misschien dat je meteen over alles moet beslissen bij een investering in domotica. Niets is minder waar. Onze Niko Home Control installatie kan je gemakkelijk upgraden. Met dit systeem is het perfect mogelijk om achteraf toevoegingen te doen aan jouw domotica installatie. Jouw leven staat toch ook niet stil?

Jouw huis wordt steeds slimmer en past zich aan

Een Niko Home Control installatie heeft alles om van jouw huis het slimste huis in de straat te maken. Natuurlijk zijn jouw behoeftes vandaag niet dezelfde als jouw behoeftes morgen. Wanneer jouw leven verandert, verandert Niko Home Control met jou mee. Wij helpen jou om die lege kamer klaar te maken voor een baby of om een voormalige tienerkamer om te toveren tot hobbykamer. Niko Home Control past zich aan de nieuwe situatie aan.

De mogelijkheden zijn haast eindeloos! Denk niet alleen aan verlichting, maar ook aan het regelen van de temperatuur, automatische gordijnen en slimme stopcontacten om sluipverbruik aan te pakken. Wat je ook nodig hebt, de kans is groot dat wij het voor jou kunnen installeren. Niko Home Control is op uitbreidingen voorzien.

De basis installatie gaat snel. Mits een paar kleine ingrepen zijn de eerste stappen naar meer comfort gezet. De kans is groot dat je nadien bij ons terugkomt voor extra toevoegingen. De voordelen zijn overduidelijk. Laat je hele huis volledig onder handen neem of ga voor een stapsgewijze upgrade. Jij kiest.  Het systeem is daarnaast compatibel met Google Assistant of Amazon Alexa. Welk spraakbesturingssyteem verkies jij?

Wacht niet met besparen

Niemand krijgt spijt van zijn Niko Home Control installatie. Het toegenomen comfort manifesteert zich onmiddellijk en tovert zonder twijfel een glimlach op alle gezichten van het gezin. Bovendien rendeert de investering meteen in jouw portemonnee. Jouw huis omtoveren tot een smart home zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een lager energieverbruik.

Des te meer je een bestaand systeem uitbreidt, des te meer jouw energieverbruik zal dalen. Deze installatie stelt jou in staat elke kilowattuur te registreren. Je zal exact weten van waar het grootste energieverbruik komt. Dankzij de automatisatie zal je bovendien niet meer vergeten bepaalde lampen of toestellen uit te schakelen. Gebeurt dit toch? dan log je gewoon in via de smartphone en schakel je vanop afstand alles uit. Jij bent de baas! Neem de controle terug en zeg vaarwel tegen hoge energiefacturen.

Jouw leven upgraden met domotica

Domotica biedt oplossingen voor de toekomst. Niko Home Control is een geavanceerd systeem die alle voordelen van domotica extra in de verf zet. De installatie is lang niet zo ingrijpend dan je zou verwachten.

Heb jij zin gekregen in een leven met meer confort? Wil je terug controle over die energiefactuur ? Neem nu met ons contact op, dan zorgen wij voor een oplossing op maat. We komen nadien met plezier terug om jouw systeem uit te breiden zodra dat nodig is.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: info@lee-elektro.be
BTW: BE0838018236