-->

Dit zijn de voordelen van buitenverlichting

11 april 2018 om 9:45
Dit zijn de voordelen van buitenverlichting

Bij de keuze van verlichting denk je waarschijnlijk in de eerste plaats aan je interieur. Maar vergeet ook je gevel, oprit, tuin of terras niet. Want ook buitenverlichting kan heel nuttig en sfeervol zijn, zo blijkt uit deze 4 voordelen.

Je geniet langer van je tuin of terras

Een gezellig avondje met familie of vrienden hoeft niet te eindigen als de zon ondergaat. Buitenverlichting zorgt er voor dat je op een mooie avond nog urenlang kan verder tafelen of bijpraten. En ook als je geen gasten hebt, is het best fijn om op een lente- of zomeravond met een goed boek en een lekker glas op je terras te zitten.

Je geniet van zuinige verlichting

Voor buitenverlichting worden vaak LED-lampen gebruikt. Die sparen heel wat energie, maar voor dat lage stroomverbruik heb je wel doeltreffende en aangename verlichting. Werk je met bewegingssensoren, dan beperk je het verbruik nog meer. Een andere toepassing is buitenverlichting op zonne-energie. De lampen hebben een eigen zonnepaneeltje dat rechtstreeks voor de nodige voeding zorgt.

Je geniet van de aangename sfeer

Met buitenverlichting kan je heel wat sfeer in je tuin of op je terras brengen. Er zijn talloze modellen en toepassingen op de markt die er voor zorgen dat je op de meest uiteenlopende plaatsen verlichting kan voorzien. Een mooi object of een boom belichten, spots in de grond naast je tuinpad, al dan niet gekleurde sfeerverlichting: het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Je geniet van meer veiligheid

Buitenverlichting schikt inbrekers af. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Vaak is buitenverlichting uitgerust met bewegingssensoren. Komt er iemand in de buurt van je huis, dan springt de verlichting aan. Dat alleen al zal heel wat inbrekers afschrikken. En zetten ze toch door met hun snode plannen, dan maakt de grote zichtbaarheid de pakkans een stuk groter.

Wil je werk maken van sfeervolle en kwalitatieve buitenverlichtingContacteer ons gerust voor meer info of een offerte.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236