-->

Parlofonie of videofonie: een slimme keuze

12 februari 2018 om 11:38
Parlofonie of videofonie: een slimme keuze

Een parlofoon of videofoon heeft een grote meerwaarde voor jouw woning of bedrijfsgebouw. Twijfel je nog? Ontdek hier de voordelen.

Veiligheid

Een degelijke beveiliging is misschien wel het meest voor de hand liggende voordeel van videofonie of parlofonie. Met een videofoon kan je zien wie er aanbelt voordat je de deur opent. En voor beide systemen geldt dat je kan praten met de persoon die voor je deur staat. Ken je die niet, dan kan je eerst polsen wat hij of zij komt doen.

Veel mogelijkheden

Voor elke situatie bestaat wel een goede oplossing. Met extra camera’s kan je jouw veiligheidssysteem uitbreiden. Je kan de videofoon ook aansluiten op een netwerk waardoor je kan kijken wie er aanbelt ook al ben je op vakantie of op de baan. Je kan de beelden ook automatisch laten opslaan als je dat wilt.

Privacy

Een opdringerige verkoper afwimpelen die voor je neus staat als je de voordeur opent is niet zo evident. Dankzij een videofoon of parlofoon kan je veel makkelijker duidelijk maken dat je niet geïnteresseerd bent. Vervelende situaties vermijd je en je privacy is een stuk groter

Handig

Woon je op de vierde verdieping of in een vrijstaande woning met een toegangspoort aan de straatkant? Dan verlies je heel wat tijd als je telkens naar deur moet gaan als er wordt aangebeld. Met een videofoon of parlofoon open je de deur gewoon vanuit je leefruimte. En ook voor bedrijven zijn beide systemen bijzonder handig. Een onthaalbediende kan niet alleen de voordeur, maar bijvoorbeeld ook de poort van een magazijn openen voor bezoekers, klanten en leveranciers.

Interne communicatie

Kies je voor verschillende binnenposten dan kan je ook binnen een woning of bedrijfsgebouw communiceren. De parlofoon wordt dan ook een intercom. De kinderen roepen als het eten op tafel staat of alle medewerkers verzamelen voor een meeting wordt dan wel heel makkelijk.

Voor elk budget

Er bestaan heel wat merken, modellen en toepassingen als het gaat over videofoons en parlofoons. Van een basismodel van een parlofoon tot een gesofisticeerd videofoniesysteem: voor elk budget is er wel een oplossing.

Interesse in videofonie of parlofonie? Contacteer ons gerust voor een offerte of voor meer informatie.

Contact Info

Bevrijdingslaan 157
9200 Dendermonde
België

Tel: 0498 / 521 900
Mail: [email protected]
BTW: BE0838018236